16. november inviterer Kommunal- og moderniseringsdepartementet til dialogmøte om innovasjon i offentlig sektor. Vi har noen ledige plasser igjen, og ønsker å invitere dere med erfaring fra og innsikt i innovasjonsarbeid.

Målgruppen for dialogmøtet er ledere og medarbeidere fra stat og kommune, privat sektor, frivillig sektor, sosiale entreprenører, forskning og andre aktører som jobber for innovasjon i offentlig sektor. Vi søker dere som har praktisk erfaring og kunnskap fra gjennomføring av endrings- og innovasjonsprosesser. Ved å samle et bredt utvalg personer med denne kunnskapen, er målet at deltakerne får erfaringsutveksling seg imellom og at vi får viktige innspill til meldingsarbeidet. Statsråd Monica Mæland kommer og vil presentere rykende ferske funn fra statens innovasjonsbarometer.

Dato: 16. november fra kl. 10.00- 14.00
Sted: Radisson Blu Gardermoen, Hotellvegen, 2060 Gardermoen
Påmeldingsfrist: 7. november 2018

Fordi det er et begrenset antall plasser, ber vi deg i første omgang registrere din interesse her: www.regjeringen.no/id2617974

I løpet av torsdag 8. november sender vi ut tilbakemelding til de som har registrert seg.

Detaljert program sendes ut i forkant av dialogmøtet, i tillegg vil alle deltakere motta en oppsummering av arbeidet fra dialogmøtet.

Vi håper å høre fra deg!