4.-6. november 2019 arrangeres European Public Sector Award (EPSA) for syvende gang i Maastricht. Søknadsfristen er 5. mai

I år vil The European Institute of Public Administration (EIPA) dele ut EPSA for syvende gang. Offentlige virksomheter både på nasjonalt, regionalt og lokalt nivå kan søke.

Tema for årets pris er «New solutions to complex challenges – a public sector citizen-centric, sustainable and fit for the future». Se nærmere omtale av prisen i denne videoen (ekstern lenke).

Til inspirasjon kan vi nevne at norske kommuner gjorde det godt under EPSA 2017, og prisen er helt sikkert innen rekkevidde for norske prosjekter i år også! Søkere får anledning til å delta i et nettverk for å dele og lære av de andre søkerne. Prisvinnerne får anledning til å presentere sine innovasjoner på internasjonale konferanser.

Les mer om prisen og send inn søknad her: https://www.epsa2019.eu/. Det er også mulig å kontakte Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi) v/ Fredrik Danker Monsen (fredrikDanker.monsen@difi.no).